Personlig træning

Hvorfor skal du vælge personlig træning?

Hvorfor skal du vælge Pure Progress som personlig træner?  Eller hvorfor skal du i det hele taget vælge en personlig træner? Svaret er ganske simpelt. Du skal vælge en personlig træner, hvis du ønsker at udfordre dig selv, hvis du vil lære noget om din egen krop, og hvis du vil se og opnå resultater, som du måske tidligere kun har drømt om. 

Personlig træning er ikke kun noget der handler og har fokus på blot styrketræning – det handler nemlig også tit om personlig udvikling og øget selvtillid i alle livets aspekter. 

Et godt og tæt samarbejder er alfa omega, når det kommer til et forløb med en personlig træner, især hvis du gerne vil have mest mulig ud af dit forløb. og frem for alt, have mulighed for at opretholde disse gode rutiner og resultater efter et endt forløb.

Et forløb skal nemlig ikke kun være resultater her og nu, det skal være en livsstilsændring du kan leve med fremadrettet.

Start med en samtale:

For at skabe de bedste resultater med dig, bruger jeg altid god tid i starten af et forløb, hvor en scinning og en personlig samtale er en fast del for at lære mine klienter at kende og få en forståelse for dem som person og hvordan deres hverdag, liv og diverse udfordringer der kunne være ser ud. vi er nemlig alle forskellige.

(Derudover benytter jeg også til tider specifikke tests og målinger, for at kunne følge med i vores udvikling igennem et forløb.)

Denne samtale er i sidste ende den der ligger til grund for det mål vi sammen sætter os, som både skal være realistisk men samtidig ambitiøst.  For at opnå det mest optimale resultat er alle mine træningsforløb tilpasset efter den enkelte person, samt efter hvad det ønskede mål er. og et forløb samt mål kan sagtens ændre sig undervejs. Da du typisk bliver meget klogere på dig selv og hvad du kan.

All inclusive:

Med Pure Progress ved din side sikrer du den mest optimale hjælp, til at opnå dine mål og drømme.

Du vil nemlig få den hjælp du behøver til at gennemføre dine træninger  samt en viden og indblik i, det du bliver trænet i. På den måde bliver du rustet til at kunne stå på egne ben efter endt forløb.
Derudover får du inspiration til kost. samt hjælp til hvordan det kan struktureres, for derved at kunne optimere dine mål, hvis dette ønskes.                                                                                                                                                                                                   Jeg planlægger og rådgiver dig i hvad og hvordan du kan træne på egen hånd hvis dette ønskes.

Dermed sagt; Du får alt den hjælp du skal have for at VI sammen opnår dit mål, for når du dit mål er det også en succes for mig!

Alt personlig træning foregår i OBBC – Odense C, med mindre andre aftaler laves.  Har du yderligere spørgsmål eller er interesseret i forløb hos mig, så er du meget velkommen til at kontakte mig samt få en uforpligtende samtale.

vælg dit forløb

Vælg et forløb der passer dig og dine mål.

(Udover de færdige forløb, er der også mulighed for at opbygge et forløb med mere specifikke ønsker)

BASIS

4 x personlig træning

Kostplan/kostvejledning

Tilrettelagt træningsprogrammer hver måned
Fri mail og smskorrespondence

pris pr. md.

2,000,-

BASIS+

6 x personlig træning

Kostplan/kostvejledning

Tilrettelagt træningsprogrammer hver måned

Fri mail og smskorrespondence

pris pr. md.

2,800,-

PLATIN

8 x personlig træning

Kostplan/kostvejledning

Tilrettelagt træningsprogrammer hver måned

Fri mail og smskorrespondence

pris pr. md.

3,300,-

Yderligere information

Ingen binning på forløbet. 

 

Du får sparing og egne programmer hvis dette ønskes, så du ved siden af PT kan træne selv. (stryke- og løbeprogrammer eller hjemmeprogrammer)

Der kan vælges mellem 1-12 måneder og der kan sagtens vælges mellem forskellige pakker fra måned til måned (se hvordan et forløb kan opbygges)

Det anbefales at der minimum køres et forløb på 3 måneder for at skabe resultater og ikke mindst opnå en livsstilsændring.

Er du i tvivl så kan du kontakte mig for at høre hvilke muligheder der er 

Hvorfor skal du vælge en selvstændig træne:

Hvorfor er en selvstændig Personlig træner bedre? en selvstændig Personlig træner bruger tid på at forstå deres klient og træningen er direkte tilrettelagt den konkrete persons helbred, form eller personlige behov. Dette er ikke i samme grad muligt ved trænere der er tilknyttet i et almindelig fitnesscenter, fordi de har typisk begrænset tid til rådighed, og til dels har de heller ikke har den samme uddannelse og erfaring indenfor faget, som kan være med til at smitte af på det ønskede resultat du havde ønsket dig.

- De simple -

Månedlig vejledning

1 x personlig træning (introduktion til program)

Kostplan/kostvejledning

Tilrettelagt træningsprogram hver måned

Fri mail- og smskorrespondence

pris pr. md.

899,-

trænings program

4 ugers træningsprogram -Opbygget efter kundens ønske

499,-

“Når du starter et forløb ved mig, vil jeg gøre alt for at vi når dit mål!”

-Anders 

Læs tidligere klienters udtalenser på Facebook:

Personlig træning