PARTRÆNING

Hvad er partræning?

Træn med din kæreste, ven, nabo eller kollega. Motiver og støt hinanden hele vejen igennem forløbet og spar samtidig penge.

En god træningspartner er en stor fordel, så man sammen kan motivere hinanden og holde hinanden op på de mål man har med et personlig træningsforløb. I vil opleve et forvandlingsforløb hvor krop og psyke forandre sig, forløbet er intensivt og vi tager udgangspunkt I netop jeres mål og ønsker i træningen.

I behøver ikke at være på samme niveau hvis i vælger partræning, da træningerne her sagtens kan reguleres og tilpasses så i til tider laver specifik træning der passer til enten jeres ønsker eller niveau.

Start med en samtale:

For at skabe de bedste resultater med jer, bruger jeg altid god tid i starten af et forløb, hvor en scinning og en personlig samtale er en fast del for at lære mine klienter at kende og få en forståelse for dem som person og hvordan deres hverdag, liv og diverse udfordringer der kunne være ser ud. vi er nemlig alle forskellige.

(Derudover benytter jeg også til tider specifikke tests og målinger, for at kunne følge med i vores udvikling igennem et forløb.)

Denne samtale er i sidste ende den der ligger til grund for det mål vi sammen sætter os, som både skal være realistisk men samtidig ambitiøst.  For at opnå det mest optimale resultat er alle mine træningsforløb tilpasset efter den enkelte person, samt efter hvad det ønskede mål er. og et forløb samt mål kan sagtens ændre sig undervejs. Da i typisk bliver meget klogere på dig selv og hvad du kan.

All inclusive:

Med Pure Progress ved jeres side sikrer i den mest optimale hjælp, til at opnå jeres mål og drømme.

I vil nemlig få den hjælp i behøver til at gennemføre jeres træninger  samt en viden og indblik i, det i bliver trænet i. På den måde bliver i rustet til at kunne stå på egne ben efter endt forløb.
Derudover får i inspiration til kost. samt hjælp til hvordan det kan struktureres, for derved at kunne optimere jeres mål, hvis dette ønskes.                                  Jeg planlægger og rådgiver jer i hvad og hvordan i kan træne på egen hånd hvis dette ønskes.

Dermed sagt; Du får alt den hjælp du skal have for at VI sammen opnår dit mål, for når du dit mål er det også en succes for mig!

Alt partræning og personlig træning foregår i OBBC – Odense C, med mindre andre aftaler laves.  Har du yderligere spørgsmål eller er interesseret i forløb hos mig, så er du meget velkommen til at kontakte mig samt få en uforpligtende samtale.

vælg dit forløb

Vælg et forløb der passer dig og dine mål.

(Udover de færdige forløb, er der også mulighed for at opbygge et forløb med mere specifikke ønsker)

BASIS
(Par)

4 x personlig træning (1,5 time er session)

Kostplan/kostvejledning

Tilrettelagt træningsprogrammer hver måned
Fri mail og smskorrespondence

pris pr. md.

3,400,-

BASIS+
(Par)

6 x personlig træning (1,5 time er session)

Kostplan/kostvejledning

Tilrettelagt træningsprogrammer hver måned

Fri mail og smskorrespondence

pris pr. md.

4,900,-

PLATIN
(Par)

8 x personlig træning (1,5 time er session)

Kostplan/kostvejledning

Tilrettelagt træningsprogrammer hver måned

Fri mail og smskorrespondence

pris pr. md.

5,900,-

Yderligere information

Ingen binning på forløbet, og priserne er for 2 personer

Du får sparing og egne programmer hvis dette ønskes, så du ved siden af PT kan træne selv. (stryke- og løbeprogrammer eller hjemmeprogrammer)

Der kan vælges mellem 1-12 måneder og der kan sagtens vælges mellem forskellige pakker fra måned til måned (se hvordan et forløb kan opbygges)

Det anbefales at der minimum køres et forløb på 3 måneder for at skabe resultater og ikke mindst opnå en livsstilsændring.

Er du i tvivl så kan du kontakte mig for at høre hvilke muligheder der er 

“Når i starter et forløb ved mig, vil jeg gøre alt for at vi når jeres mål!”

-Anders 

Læs tidligere klienters udtalenser på Facebook:

Personlig træning