Om

HVEM ER PURE PROGRESS

Mit navn er Anders H. Hansen jeg er 28 år gammel og indehaver af Pure Prgrogress som jeg startede tilbage i 2014 i forbindelse med min studie.

Jeg studere sun.cand.scient på idræt og sundhed SDU, hvor jeg udover også har en bachelorgrad med linjen Fitness og sundhedsfremme.  Her har jeg især har arbejdet med bodybuilding og træningsformer der har indflydelse på muskelforøgelse.

Jeg er dertil også uddannet fitnessinstuktør samt Løbe og mountainbike instruktør hos DGI. Udover uddannelse har jeg over 7 års erfaring med fitness og styrketræning, samt flere års erfaring med undervisning inde for områderne.

Jeg er en smilende og seriøs træner der vil gøre mit for at opnå det ønskede resultat og give værktøj og forståelse til mine klienter så de selv fremadrettet har de bedste forudsætninger

Områder:

Uanset om målet er øget sundhed/livskvalitet, øget muskelmasse eller styrke, lavere fedtprocent eller mere specifik træning for præstationsoptimering i en konkret sportsgren vil jeg kunne hjælpe dig tætte på dit.

Personlig træner - Anders Herbst hansen Hansen

Baggrund

  • Bachelor i Idræt og sundhed, SDU -linjen “Fitness og sundhedsfremme”
  • Uddannet løbeinstruktør med kursur i sportens psykologi-intervaltræning
  • Uddannet fitness instruktør 
  • Kursuser i kajak, mountainbike, crossgym mm.
  • Fysisk træner i Næsby boldklub – U17 Drenge
Pure Progress - samtale

Er du usikker?

Lad os tage en uforpligtende samtale

En samtale hjælper mig med at høre mere om hvem du er, og hvilke ønsker og drømme du har.

Men det kan også hjælpe dig med at blive sikker på om en personlig træner er noget for dig og om kemien mellem mig er den rigtige. 

Udfyld min formular herunder og lad os tage en kop kaffe og en samtale når det passer dig.

Pure Progress

Pure Progress - Anders Herbst Hansen

+45 20 62 44 41

kontakt@pureprogress.dk

[happyforms id=”1188″ /]

Vil du tilbage til forsiden: