TRÆN MED ANDERS HANSEN

Jeg sikrer, at der opnås resultater, fornyet motivation og sidst men ikke mindst at give værktøj og viden, så DU kan stå på egne ben!

Derudover forventer jeg, at mine klienter er 100% indstillet på at skabe forandringer og villig til at ofre det, der skal til, inden de går i gang med et forløb ved Pure Progress, så garanterer jeg også at du opnår resultater.

 

80682224_511090086429590_2049090727547240448_n

HVORFOR PERSONLIG TRÆNER?

HVORFOR

Du skal vælge en personlig træner, hvis du ønsker at udfordre dig selv, hvis du vil lære noget om din egen krop, og hvis du vil se og opnå resultater, som du måske tidligere kun har drømt om.

PERSONLIG UDVIKLINER

Personlig træning er ikke kun noget der handler og har fokus på blot styrketræning – det handler nemlig også tit om personlig udvikling og øget selvtillid i alle livets aspekter. Et forløb skal nemlig ikke kun være resultater her og nu, det skal være en livsstilsændring du kan leve med fremadrettet.

START MED EN SAMTALE

For at skabe de bedste resultater med dig, bruger jeg altid god tid i starten af et forløb, hvor en scinning og en personlig samtale er en fast del for at lære mine klienter at kende og få en forståelse for dem som person og hvordan deres hverdag, liv og diverse udfordringer der kunne være ser ud. vi er nemlig alle forskellige.

All inclusive

Med Pure Progress ved din side sikrer du den mest optimale hjælp, til at opnå dine mål og drømme. Du vil nemlig få den hjælp du behøver til at gennemføre dine træninger samt en viden og indblik i, det du bliver trænet i. På den måde bliver du rustet til at kunne stå på egne ben efter endt forløb. Derudover får du inspiration til kost. samt hjælp til hvordan det kan struktureres, for derved at kunne optimere dine mål, hvis dette ønskes.

kostplan og kostvejledning

Få hjælp til at få styr på din kost ogikke mindt at opnå nye og gode vander, der er med til at sikrer du når dit mål uanset om det er vægttab elerl muskelmasse forøgelse du leder efter

tilrettelagt træningsprogrammer DER PASSER TIL DIG

Et godt og tæt samarbejder er alfa omega, når det kommer til et forløb med en personlig træner, især hvis du gerne vil have mest mulig ud af dit forløb. og frem for alt, have mulighed for at opretholde disse gode rutiner og resultater efter et endt forløb.

fri mail og smskorrespondence

En selvstændig Personlig træner bruger tid på at forstå deres klient og træningen er direkte tilrettelagt den konkrete persons helbred, form eller personlige behov. Dette er ikke i samme grad muligt ved trænere der er tilknyttet i et almindelig fitnesscenter, fordi de har typisk begrænset tid til rådighed, og til dels har de heller ikke har den samme uddannelse og erfaring indenfor faget, som kan være med til at smitte af på det ønskede resultat du havde ønsket dig. Ved et forløb ved Pure Progress kan du altid komme i kontakt og få hjælp og sparring.

Jeg har hjulpet mere end 60+ odenseanske klienter

Efter godt 11 års træning, som havde vært selvlært, læst og iagttaget af andre, valgte jeg at tage udfordringen op, og prøve at få en anden til at be.. Læs mere
Klinet - Rene
René Mortensen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Verdens bedste personlige træner ! Jeg har nu haft Anders ved min side i et ½ år som personlig træner - og hold da op en kæmpe forskel han har gjort f.. Læs mere
Pure Progress - klient Bente
Bente Hammerich Sørensen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Byens bedste personlige træner?? Absolut!!! Nu har jeg gennemført et personligt træningsforløb på 3,5 mdr med Hr Hansen ved min side.. Puh...Læs mere
Pure Progress - klient Louise
Louise Kjersgaard Rasmussen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hør Louise fortælle om sin oplevelse med Anders

Byens bedste personlige træner?? Absolut!!! Nu har jeg gennemført et apersonligt træningsforløb på 3,5 mdr med Hr Hansen ved min side.. Puha det har været hårdt, jeg har svedt og kæmpet og gjort mit bedste… Og det har været det hele værd! Anders har støttet mig, motiveret og stillet krav! Og så har han vist mig, at jeg kan meget mere end jeg tror! Anders er en nørd.. Sådan en rigtig nørd, der går op i det han brænder for! 

Lyder det godt? Skal vi tage en kop og en uforpligtende snak?

Pure Progress - samtale