Padel performance

Hvad er padel performance?

Igennem online træning, får du præcis det samme som de klienter vi møder med (undtagen personlig kontakt) du har mulighed for at nå dit mål meget nemmere; du vil nemlig have mig lige ved hånden, både til rådgivning og en ekstra motivation, da jeg løbende kan følge med i din progression og derved ændre og optimere dit forløb.

For at opnå det mest optimale resultat, tilpasser jeg mine træningsforløb efter den enkelte person.  

Dine programmer bliver udarbejdet efter dit nuværende niveau og som bliver målrettet mod dine mål, så du opnår dem hurtigst muligt. Jeg lader intet op til tilfældighederne og  designer et korrekt struktureret program efter netop dine mål.

Har du yderligere spørgsmål eller er interesseret i forløb hos mig, så er du meget velkommen til at kontakte mig samt få en uforpligtende samtale.

Forløb

SØLV

For 2 personer (Evt. dig og din padel)

opstartsmøde (dybdegående interview)

Kostplan

Adgang til videoer af alle øvelserne via direkte link.

Tilrettelagt træningsprogram hver måned

Fri mail- og smskorrespondence

pris pr. md.

899,-

GULV

opstartsmøde (dybdegående interview)

499,-

  • Har du brug for feedback eller andet undervejs i dit forløb, så kan du altid kontakte mig. Det er vigtigt for et godt samarbejde og et godt resultat, at du kan få svar på alle dine spørgsmål og at du ved jeg altid er der for dig. Jeg forventer en grundig update fra dig hver uge når vi har vores samtale.
  •  Vælger du online træning, har du altid mulighed for at se dit materiale og jeg sørger for, at du har videoer af alle øvelser i dit træningsprogram, så du ikke er i tvivl om hvad du skal gøre. Derudover forventer jeg, at du ugentligt sender videoer tilbage, for at kunne give dig feedback på din teknik.
  • Der er mulighed for Tilkøb af personlig træning/teknik Jurstering pris: 450,-

LÆS HVAD TIDLGERE KLIETNER SYNES OM DERES FORLØB: